Velværedag på spa

Når jeg våknet i dag var jeg egentlig super klar for å ta på bikinien, bade i bassenget og slappe av i solen. Men i det jeg åpnet gardinene fant jeg ut at det ikke var et alternativ ettersom himmelen var full av skyer og trærne danset i vinden. Nå er jo jeg fra Karmøy som ligger vest i Norge, så den vinden som var på Kreta i dag kan vel kalles en liten bris på "vestlandsk-talemåte". Men heldigvis var ikke temperaturen noe å klage på, og det kunne ikke passet bedre at det dårlige været skulle være akkurat i dag, ettersom vi hadde bestilt time på spa.

Dagen i dag var altså en skikkelig deilig velvære-dag på hotellområdet med spa og avslapping. Spaet var helt fantastisk, over en time med ren nytelse!

Jeg og mamma hadde Antistress-massasje, her fikk vi både peeling, full krops massasje og mudmask. Mennene gikk for en litt røffere behandling og tok Cretan-massage, som er litt lignende deep-tissue massasjen. Vi lå altså å nesten sovnet på massasje bordet mens de ble holdt våkne av en god smerte. Uansett så var alle veldig fornøyde etterpå og kroppene våre hadde nok veldig godt av det alle som en. Jeg og mamma skal til og med tilbake i slutten av uken for å teste ut hot-stones, må si jeg kjenner at jeg gruer meg litt til dette, samtidig som jeg gleder meg og er spent på hvordan det føles. Jeg har aldri prøvd hot stones før, så det blir gøy å prøve noe nytt.

.

.

Men uansett, dagen i dag var bare helt amazing, og best av alt var at når vi kom ut av spa avdelingen så hadde vinden roet seg og skyene på god vei til å forsvinne. En veldig avslappet gjeng avsluttet derfor dagen med fint vær, god middag på hotellets restaurant og en ny-reparert kropp som var full av olje.

#spa #syden #velvære #massasje #avslappende #selfie #ferie #kreta

Skriv en ny kommentar

2 kommentarer

Alltid deilig med spa! Ha en fik kveld videre :-)

Veronica Sharma: Det er det :) Takk, du også :)